Home       Features       Screenshots       FAQ       Press       Smile More Studios       Facebook  @smilemorestudio  YouTube Channel 

 

CarQuiz App Icon

CarQuiz Mattespel
Toppen för matteträning!

Bygger upp färdigheter inom
Addition, Subtraktion, Multiplikation och Division.

CarQuiz - Download on the App Store

CarQuiz Math Game City

CarQuiz är ett mattespel för barn, där spelare kör runt en bana medan de svarar på mattefrågor. CarQuiz bygger upp färdigheter inom: Addition, Subtraktion, Multiplikation och Division. Syftet med spelet är att få så många rätta svar som möjligt. Spelet har olika svårighetsnivåer, och en funktion som tillåter spelaren att öva på räknesätten slumpmässigt eller ett i taget.

 

CarQuiz Math Game Desert

CarQuiz kombinerar inslag av ett racingspel med att lära sig matte. Det är utformat att vara utmanande i takt med att spelaren utvecklas. CarQuiz stödjer familjedelning genom att erbjuda fem olika profiler som följer spelarnas utveckling. Spelare kan välja mellan olika förare, olika bilar, och olika banor.

 

CarQuiz Math Game Beach

Varje spelrunda är 3 varv runt en bana med totalt 30 räkneproblem. När spelaren startar spelet kommer de att se sitt första räkneproblem. Efter att ha kört igenom ett räkneproblem kommer 3 svarsalternativ att synas längre fram. Spelaren sveper åt vänster eller höger för att byta fil och kör igenom det svar som den tror är korrekt. För varje rätt svar får spelaren en symbol. När de 3 varven är genomförda är spelet över, spelaren ser sitt resultat, och kan gå igenom räkneproblemen.

 

CarQuiz Math Game Options Screen

CarQuiz var designat så en förälder som kör från ett ärende till ett annat ska kunna ge sina barn något att göra i bilen som både är utbildande och roligt. Därav namnet CarQuiz. Varje spel tar omkring 5 minuter att spela – perfekt för att hålla barnen sysselsatta medan man kör runt i stan.

EnglishChineseDanishDutchFrenchGermanIndonesianItalianJapaneseKoreanMalayArabicNorwegianPortugueseRussianSpanishSwedishThai

CarQuiz developed by Smile More Studios

 


All images and material © 2015 Smile More Studios. All rights reserved.
CarQuiz™ is a Trademark of Smile More Studios.