Home       Features       Screenshots       FAQ       Press       Smile More Studios       Facebook  @smilemorestudio  YouTube Channel 

 

CarQuiz App Icon

CarQuiz Wiskundespel
Geweldig om wiskunde te oefenen!

Ontwikkel je vaardigheden in
optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen

CarQuiz - Download on the App Store

CarQuiz Math Game City

CarQuiz is een wiskundespel voor kinderen, waarbij de speler over een circuit racet en wiskundesommen beantwoordt. Met CarQuiz kun je je vaardigheden ontwikkelen in optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk goede antwoorden te halen. Het spel kent verschillende moeilijkheidsgraden en functionaliteiten, waarmee de speler willekeurig sommen kan oefenen of één voor één.

 

CarQuiz Math Game Desert

CarQuiz combineert elementen uit een race-spel met wiskunde leren. Het is zo ontwikkeld dat het uitdagender wordt naarmate de speler vordert. Ook andere gezinsleden kunnen CarQuiz spelen, aangezien er vijf verschillende profielen zijn om de voortgang van de spelers bij te houden. Spelers kunnen kiezen uit verschillende bestuurders, verschillende auto’s en verschillende circuits.

 

CarQuiz Math Game Beach

Elk spel telt 3 rondjes rond het circuit met in totaal 30 sommen. Op het moment dat de speler het spel start, zal de eerste som te zien zijn. Nadat hij door een som is gereden, verschijnen er 3 antwoorden op de weg in de verte. De speler wisselt van baan door naar links of rechts te sturen om zo door het antwoord te rijden waarvan hij denkt dat het de juiste is.

 

CarQuiz Math Game Options Screen

Met elk juist antwoord verdient de speler een munt. Als de 3 ronden uitgereden zijn, is het spel voorbij en ziet de speler zijn score en kan hij zijn sommen bekijken. CarQuiz is zodanig ontwikkeld dat een ouder, die van de ene boodschap naar de andere sjeest, zijn kinderen iets kan aanbieden om in de auto te doen, wat zowel educatief als leuk is. Dit is het spel CarQuiz. Elk spel kost 5 minuten om te spelen. Het is dus perfect om kinderen bezig te houden terwijl u rondrijdt door de stad.

EnglishChineseDanishDutchFrenchGermanIndonesianItalianJapaneseKoreanMalayArabicNorwegianPortugueseRussianSpanishSwedishThai

CarQuiz developed by Smile More Studios

 


All images and material © 2015 Smile More Studios. All rights reserved.
CarQuiz™ is a Trademark of Smile More Studios.