Home       Features       Screenshots       FAQ       Press       Smile More Studios       Facebook  @smilemorestudio  YouTube Channel 

 

CarQuiz App Icon

CarQuiz Matematikspil
Bliv bedre til matematik!

Bliver du bedre til at
plusse, minusse, gange og dividere.

CarQuiz - Now Available on the App Store

CarQuiz Math Game City

CarQuiz er et matematikspil for børn, hvor spilleren kører rundt på en bane og svarer på matematiske regnestykker. Med CarQuiz bliver du bedre til at plusse, minusse, gange og dividere. Formålet med spillet er at få så mange rigtige svar som muligt. Spillet har forskellige matematiske sværhedsgrader, og byder på funktioner som giver spilleren mulighed for at øve sig på forskellige tilfældige matematikstykker eller de samme slags regnestykker.

 

CarQuiz Math Game Desert

CarQuiz kombinerer elementer af bilspil med at lære matematik. Det er designet til at være mere udfordrende, eftersom spillet skrider frem. CarQuiz understøtter familiedeling og tilbyder fem forskellige profiler for at spore spillerens fremskridt. Spillere kan vælge mellem forskellige racere, forskellige biler og forskellige baner.

 

CarQuiz Math Game Beach

Hvert spil er på 3 omgange på en bane og et samlet antal på 30 regnestykker. Når spilleren starter spillet, vil de se deres første regnestykke. Efter at have kørt gennem et regnestykke, vises 3 svar over vejen. Spilleren swiper til venstre eller højre for at skifte vognbane og kører gennem det svar, som de tror er korrekt.

 

CarQuiz Math Game Options Screen

For hver korrekt svar optjener spilleren en token. Når man har kørt 3 omgange, er spillet slut. Spillerne ser deres score og kan gennemgå regnestykkerne. CarQuiz var designet således, at travle forælde, som har børn med i bilen, kan tilbyde dem at spille et spil, som både er pædagogisk og sjovt. Deraf navnet CarQuiz. Hvert spil tager omkring 5 minutter at spille - perfekt til at holde børnene beskæftiget, mens man kører rundt i byen.

EnglishChineseDanishDutchFrenchGermanIndonesianItalianJapaneseKoreanMalayArabicNorwegianPortugueseRussianSpanishSwedishThai

CarQuiz developed by Smile More Studios

 


All images and material © 2015 Smile More Studios. All rights reserved.
CarQuiz™ is a Trademark of Smile More Studios.